Ultrasound voor huidverjonging en vetvermindering

Met een Ultrasound-behandeling worden prachtige resultaten behaald bij behandelingen die gericht zijn op het verjongen van de huid en het verminderen van vet in de huid. benen en armen.

Ultrasound voor huidverjonging en vetvermindering

Met een Ultrasound-behandeling worden prachtige resultaten behaald bij behandelingen die gericht zijn op het verjongen van de huid en het verminderen van vet in de huid. benen en armen.

Wat is Ultrasound?

Dat zijn geluidsgolfjes die doordringen tot in de huid. Dit zorgt voor een micromassage en maakt de huid warmer. Zo ‘duwen’ de geluidsgolven de werkzame verzorgingsproducten tot in de kern van de huid, zorgen ze voor een betere afvoer van afvalstoffen en helpen ze vocht uit het weefsel af te voeren. Allemaal pijn- en geluidloos.

Ultrasound Anti-aging

Bij een Ultrasound huidverjongings-behandeling worden hoogwaardige serums met geluidsgolfjes tot diep in de huid gebracht. Het serum zorgt voor een betere zuurstofvoorziening en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid glad- der wordt. Bovendien heeft Ultrasound een kalmerende werking op de huid.

Ultrasound Vetvermindering

Bij een Ultrasound behandeling die is gericht op vetvermindering, wordt de Ultrasound gecombineerd met Vacuümtherapie. De behandeling verstevigt de huid en helpt bij het afslanken. Daarmee is het een van de meest succesvolle manieren ter bestrijding van cellulitis. Het wordt daarom ook wel ‘liposuctie zonder operatie’ genoemd en is uitermate geschikt bij klachten zoals een slappe huid rond de knieën, cellulitis, rimpelige of slappe (boven)armen, een onderkin, of een rimpelige hals en decolleté. Maar ook bij een litteken of dikke bovenbenen of buik.

Ultrasound behandeling op maat

Voordat u een behandeling met Ultrasound ondergaat aan uw gezicht of lichaam, wordt eerst vastgesteld welke behandeling u het mooiste en het beste resultaat biedt volgens de Body Health methode. Dat kan ook een combinatie van behandelingen en apparatuur zijn, zoals een Diamond peeling treatment of Vacuümtherapie. Er wordt voor u een behandelplan opgesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten.

Over het algemeen zijn acht tot tien behandelingen nodig voor een optimaal resultaat en ziet u al na vijf weken een verbluffend effect. Voor en na de behandelingen worden er foto’s gemaakt en wordt uw omvang gemeten, zodat de resultaten duidelijk zicht- en meetbaar zijn. Voor een blijvend resultaat komt u met enige regelmaat terug voor een herhalende behandeling.

Wilt u meer informatie over Ultrasound behandelingen? Wij adviseren u graag! Voor alle behandelingen en prijzen gaat u naar Tarieven.