Acne treatment

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes, maar kan voorkomen op alle leeftijden. Heeft u last van acne, dan kunnen wij u helpen met ons specialistische Acne-treatment. Bij deze medische huidbehandeling gebruiken wij de natuurlijke en hypoallergene producten van Oolaboo, Images skincare of Ornatiq.

Acne treatment

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes, maak kan voorkomen op alle leeftijden. Heeft u last van acne, dan kunnen wij u helpen met ons specialistische Acne-treatment. Bij deze medische huidbehandeling gebruiken wij de natuurlijke en hypoallergene producten van Oolaboo, Images skincare of Ornatiq.

Erkend huidspecialist

Inkx heeft de AGB code ontvangen en is aangesloten bij de ANBOS. Dat betekent dat wij door alle zorgverzekeraars erkend worden als huidspecialist. Afhankelijk van de dekking van uw zorgverzekering kunt u de kosten van de acnebehandeling vergoed krijgen.

Aanvullend behandelen van binnenuit

Omdat huidverbetering van binnenuit minstens zo belangrijk is als van buitenaf, kunt u de Acné-behandeling versterken door Oolaboo voedingssupplementen te gebruiken.

Oil control supplementen

Wist u dat 70% van de huidproblemen van binnenuit komt en slechts 30% van buitenaf? Het nemen van dit zuiverende supplement is daarom een goede aanvulling op de behandelingen en met name effectief bij een onzuivere en vette acnehuid en bij overgangsklachten.

Oil control skin regulating nutrition

Dit is een natuurlijk supplement dat is ontwikkeld voor de huid met een verstoorde sebumproductie (talg of huidvet). Het zuivert de huid van binnenuit en helpt actief bij een vette (hoofd)huid en tegen de vorming van acne, een onregelmatige huid en andere (huid)ontstekingen.

De supplementen van Oolaboo worden aanbevolen voor jongeren (vanaf 15 jaar) en volwassenen die hun huid jong, soepel en zuiver willen houden en zijn verkrijgbaar in onze salon.

Voor meer informatie over de Acné-behandeling of de vergoeding staat onze Huidspecialiste u graag te woord in de salon, of telefonisch via (0251) 208448.

Voor alle behandelingen en prijzen gaat u naar Tarieven.