Permanente make-up

Wilt u een mooi geaccentueerde ooglijn, de ideale lipcontour of perfect gevormde wenkbrauwen, waar u totaal geen omkijken naar heeft? Dan is Permanente make-up iets voor u.

Permanente make-up

Wilt u een mooi geaccentueerde ooglijn, de ideale lipcontour of perfect gevormde wenkbrauwen, waar u totaal geen omkijken naar heeft? Dan is Permanente make-up iets voor u.

Bij Permanente make-up wordt pigment op natuurlijke basis met micro-precisie aangebracht in de bovenlaag van de huid. Niet te verwarren met een tattoo, want de pigmenten bij Permanente make-up vervagen of verdwijnen na ongeveer drie jaar. Daarom komt u jaarlijks terug voor een ‘touch-up’, waarbij uw permanente make-up waar nodig wordt bijgewerkt. Zo heeft u jarenlang plezier van een altijd verzorgde en natuurlijk uitziende make-up. Ook als u sport of zwemt, of wanneer u – bijvoorbeeld door bril of lenzen – moeite heeft met het aanbrengen van uw make-up.


Kiest u voor een behandeling, dan wordt in overleg met u de kleur en vorm bepaald en op uw gezicht getekend, voordat de pigmentatie wordt aangebracht.

Eyeliner

Met een permanente eyeliner, een lijntje dicht tegen de wimperimplant, lijken uw ogen groter, sprekender en uw wimpers voller.

Lipcontour

Een permanente lipcontour, een lijntje rond uw lippen, maakt uw mond mooier en laat deze voller lijken. Ideaal voor het corrigeren van ongelijke of smalle lippen.

Full lips techniek

Het plaatsen van een lijntje nét buiten de eigen lipcontour, waarbij de ruimte tussen lijntje en lip wordt ingekleurd, maakt dat de lippen nog voller lijken. 

(Een Lipcontour of Full lips techniek bestaat uit meer dan twee behandelingen.)

Wenkbrauwen

Permanente make-up is een ideale techniek om de vorm of de volheid van uw wenkbrauwen te verbeteren en de voor u perfecte wenkbrauw te creëren. Ook wanneer u van nature of door medicatie geen wenkbrauwen (meer) heeft.

De Herstroke techniek bestaat uit het zetten van hele kleine streepjes tussen uw eigen wenkbrauwhaartjes, waardoor het net echte haartjes zijn. Het resultaat is een vollere, natuurlijke wenkbrauw. Bij de Shadow techniek wordt met kleine puntjes de vorm van haartje gezet tussen de wenkbrauwen, zodat deze wat voller lijken. Deze behandeling is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Samen met onze medisch schoonheidsspecialiste bepaalt u vooraf de juiste vorm en de gewenste dikte van uw wenkbrauwen, zodat voor u de juiste techniek kan worden bepaald.

Naast Permanente make-up kan de nieuwe Stem cell wenkbrauw treatment uw wenkbrauwen enorm – en blijvend – verbeteren.

Permanente make-up en nazorg

Een goede nazorg is belangrijk voor een zo goed en mooi mogelijk eindresultaat. Na uw behandeling met permanente make-up (aan ogen, lippen of wenkbrauwen), mag hier de eerste vier dagen geen water op komen. Wees voorzichtig met douchen en het schoonmaken van uw gezicht en vermijd de sauna of zwemmen. U krijgt bij uw behandeling een speciale crème om de behandelde huid minimaal drie keer per dag in te smeren. Dit zorgt voor een snellere genezing en voorkomt eventuele ontstekingen. Laat de korstjes die ontstaan vanzelf genezen en krab hier niet aan.

Na vier weken komt u bij ons terug om het resultaat te laten controleren. Bij deze afspraak kijken wij de Permanente make-up na en worden eventuele plekjes – waar het pigment niet goed door de huid is opgenomen – nog een keer behandeld. Hierna zien wij u graag jaarlijks terug voor een Touch-up, waarbij uw Permanente make-up waar nodig wordt bijgewerkt.

Corrigeren of verwijderen van Permanente Make-up

Bent u niet (meer) tevreden met uw Permanente make-up, dan kan deze in de meeste gevallen door ons gecorrigeerd of zelfs verwijderd worden. Onze specialist geeft u graag op afspraak een persoonlijk advies en een indicatie van de kosten.

Voor alle behandelingen en prijzen gaat u naar Tarieven.

Inkx is door de GGD gecertificeerd om cosmetische behandelingen uit te voeren.