Cosmetisch arts

Naast een juiste verzorging en professionele schoonheidsbehandelingen is er soms behoefte – of de noodzaak – om een stapje verder te gaan en voor een behandeling te kiezen met fillers om bijvoorbeeld de lippen te accentueren, of botox om rimpels te verminderen.

Cosmetisch arts

Naast een juiste verzorging en professionele schoonheidsbehandelingen is er soms behoefte – of de noodzaak – om een stapje verder te gaan en voor een behandeling te kiezen met fillers om bijvoorbeeld de lippen te accentueren, of botox om rimpels te verminderen.

Daarnaast zijn er behandelingen voor overmatig transpireren, acne, littekens, pigmentvlekken en migraine klachten. Deze behandelingen worden uitsluitend gedaan door een cosmetisch arts en Inkx werkt hiervoor samen met dokter Elly Alizadeh- Buijtelaar. Dokter Elly is maandelijks aanwezig bij ons in de salon voor consults en behandelingen. Zij adviseert u graag en helpt u bij het kiezen van een behandeling voor een mooi en natuurlijk ogend resultaat. De volgende keer is zaterdag 24 oktober. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend consult via (0251) 2088448.

Hieronder staan voorbeelden van behandelingen door onze cosmetisch arts. Meer informatie kunt u vinden op www.clinic4all.nl

Cosmetisch arts Elly Alizadeh- Buijtelaar heeft haar studie Geneeskunde genoten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Als zelfstandig arts werkt zij op diverse locaties in klinieken en salons. Zij is lid van de NVCG en BIG geregistreerd (nummer: 59914838401).

Rimpelbehandeling met Botox / Bocouture®

Het middel Botox / Bocouture wordt gebruikt om de spier te ontspannen, waardoor rimpels verminderen. Het wordt vooral gebruikt voor de behandeling van fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen, maar is ook werkzaam bij migraine en overmatig zweten. Het merk Bocouture is één van de meest zuivere botox producten. Het wordt al jaren succesvol toegepast en staat onder zeer strenge controle. Ongeveer drie dagen na de behandeling is het eerste resultaat zichtbaar. Het optimale resultaat kunt u ongeveer twee weken na de behandeling verwachten. Het cosmetisch effect houdt vervolgens drie tot zes maanden.

Fillers

Bij het ouder worden verandert het gezicht en sommige van deze veranderingen kunnen met het gebruik van fillers grotendeels worden hersteld. Zo kan filler volume geven op plekken waar dit verloren is gegaan, of waar extra volume verfraait. Filler wordt onder andere gebruikt voor het behandelen van frons rimpel(s), de neus-lippenplooi, kaaklijn, wangen, marionetlijnen en de kin.

Wij maken gebruik van twee soorten fillers, uitsluitend van de hoogste kwaliteit: Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die op diverse plekken in het lichaam voorkomt. Omdat het een lichaamseigen stof is, komen allergische reacties zelden voor. Radiesse® heeft een effect op de collageenproductie in de huid. Hierdoor verbetert de huidstructuur en verdwijnen fijne rimpels. Radiesse is een ideaal product bij het bestrijden van diepe rimpels, het herstellen van volumeverlies en wordt ook gebruikt voor een ‘vloeibare facelift’.

RSS® HA Eyes

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA EYES is speciaal ontwikkeld om de huid rondom de ogen te verbeteren. Het bevat vitamines, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen die zorgen voor een frissere blik en mooie oogcontouren.

TCA Peeling

Een van de meest veilige chemische peelings is de Easy TCA Peeling. Deze TCA (tri- chloorazijnzuur) peeling verbetert de huidstructuur, egaliseert de huidkleur en vermindert de oneffenheden van de huid. Het geeft een frissere en jongere uitstraling van de huid door het verminderen van de fijne rimpels. Het geeft de huid een gezonde en stralende glow. TCA wordt ook gebruikt voor de behandeling van huidproblemen zoals pigmentvlekken, acne, littekens en striae.

Voor alle behandelingen door onze cosmetische arts en prijzen gaat u naar Tarieven.