Natural Hairweaving

Een uiterst praktische en heel mooie techniek om uw haar te vermeerderen en/of te verlengen is Hairweaving. Bij de verfijnde Natural Hairweaving techniek wordt echt Djarling-hair verweven met uw eigen haar. Natural-hair is de naam voor 100% natuurlijk, Europees-Russisch haar van de allerbeste kwaliteit. Het wordt zonder chemicaliën gereinigd en gekleurd, zodat alle goede voedingstoffen behouden blijven.

Natural Hairweaving

Een uiterst praktische en heel mooie techniek om uw haar te vermeerderen en/of te verlengen is Hairweaving. Bij de verfijnde Natural Hairweaving techniek wordt echt Natural-hair verweven met uw eigen haar. Natural Hairweaving is de naam voor 100% natuurlijk, Europees-Russisch haar van de allerbeste kwaliteit. Het wordt zonder chemicaliën gereinigd en gekleurd, zodat alle goede voedingstoffen behouden blijven.

Het Natural Hair wordt met de speciale Hairweaving techniek handmatig verweven tot kleine ‘matjes’ en ‘vlechtjes’. Deze worden aan uw eigen haar vastgemaakt (dit noemen wij de haar-randen). Door de speciale weefstructuur en door de structuur van het Europees-Russisch haar – dat perfect overeenkomt met ‘ons’ haar – versmelt het mooi in en aan elkaar. Het ziet er niet alleen heel natuurlijk uit, zo voelt het ook. Het is zelfs zo comfortabel dat veel klanten vergeten dat ze een Hairweaving hebben.

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van het aantal handgeweven randen van uw eigen haar en het aantal banen Natural Hair dat voor u gebruikt wordt. Bij uw eerste behandeling koopt u deze Natural Hair stukjes en deze kunt u minimaal zes en maximaal twaalf maanden blijven gebruiken. Uw haar groeit uiteraard, dus elke zes tot acht weken komt u terug om de Natural Hair stukjes omhoog te laten plaatsen.

Een Natural Hairweaving haar vermeerderings behandeling gaat vanaf € 255,-.
Een haarverlenging bedraagt vanaf € 510,-. Voor het omhoog plaatsen – inclusief zo nodig knippen en stylen – van de Natural Hair stukjes betaalt u een vaste prijs vanaf € 75,-. Vraag onze Hairweaving specialist gerust om een persoonlijk advies en prijsopgaaf.
Zij adviseert u graag.

Natural Hair verzorging

Ingeweven Natural Hair voelt als uw eigen haar en u kunt er ook ‘alles’ mee doen. Om zo lang mogelijk plezier van uw Hairweaving te hebben, adviseren wij u om er net zo zuinig op te zijn als op uw eigen haar. Uiteraard ontvangt u bij uw behandeling een verzorgings-advies.