Inkx Huidverbetering

In ons ruime en luxe huidinstituut kunt u terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen. Voor welke treatment u ook kiest, ons professionele team biedt de juiste oplossing voor uw persoonlijke huidtype en maakt daarbij uitsluitend gebruik van exclusieve producten op natuurlijke en hypoallergene basis.

Kies uw eigen treatment

Boekt u een van onze heerlijke Lady-treatment, dan kunt u zelf de aanvullende behandelingen kiezen! U vindt alle Lady-treatments en de bijbehorende Basic-treatments op de pagina Tarieven.

Speciaal

voor hem

Steeds meer mannen vinden de weg naar de schoonheidssalon. Dat is goed, want ook een mannenhuid heeft extra verzorging nodig. Ons uitgebreide Gentleman treatment duurt 45 of 75 minuten. Ervaar de totale ontspanning en ontdek hoe een behandeling uw huid direct vitaliseert en verfrist.

Boek voor een ontspannen uitje met uw vriendin, dochter, of partner ons uitgebreide en luxe Duo treatment voor twee personen en geniet twee uur lang voor de speciale prijs van € 100,95

De kracht

van de natuur

Een mooie en gezonde huid begint bij een goede verzorging met natuurlijke producten. Ornatiq is een door Inkx ontwikkelde complete verzorgingslijn voor de huid. Zonder siliconen, fosfaten, sulfaten en para- benen, maar gevuld met natuurlijke extracten en oliën die rijk zijn aan mineralen en vitaminen. Daarnaast gebruiken wij Oolaboo en Images skincare. Al onze verzorgingsproducten zijn natuurlijk, diervriendelijk en hypoallergeen en daarmee ook geschikt voor de meest gevoelige huid.