Een glowy skin

met Microskinpolish!

Stap 1:

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Met als resultaat een stralende huid. Microdermabrasie werkt in de opperhuid (bovenste huidlaag). De huidspecialist gaat met een speciaal mondstuk over de huid zodat het vacuüm trekt. Dit stimuleert doorbloeding in de huid, zet aan tot huid stofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van micro kristallen de huid af. Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben.

Stap 2:

Met de tweede stap worden de eigen cellen geactiveerd door het gebruik van de Low Level Laser (koud laser). Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid verbetert. Vervolgens wordt hyaluronzuur

in de huid gesluisd, dit zorgt voor opvulling van de huid.

Stap 3:

De laatste stap is nodig om hoogwaardige stoffen met vitamine en antioxidanten in te laten werken. De collageenproductie van de huid wordt hierdoor gestimuleerd en de huidcellen zullen met vernieuwde kracht hun werk doen. Hierdoor wordt de huid van binnenuit gestimuleerd tot vernieuwing.

Wij raden een kuurverband aan.

Losse behandeling €98,-

4 behandelingen met sunblock voor €350,-!