Over Inkx

Inkx is een moderne Salon voor Huid en Haar met een eigen cosmetische en medische afdeling, geopend in 2000 in Heemskerk. Wij zijn een eco-salon, wat betekent dat wij werken met luxe producten op natuurlijke basis. Ook bij onze cosmetische en medische behandelingen, verliezen wij de kracht van natuurlijke schoonheid en innerlijke rust nooit uit het oog. Het Inkx team bestaat uit ervaren specialisten en jonge talenten die continue worden bijgetraind op hun vakgebied. Zo hebben wij alle disciplines, deskundigheid, nieuwste technieken en liefde voor het vak in huis om van uw bezoek een heerlijke ervaring te maken met een prachtig resultaat.

Inkx Huid en Haar vindt u in winkelcentrum Citadel, in de Heemskerkse wijk Broekpolder. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren is gratis.

Het team

Maak online een afspraak, of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen en producten, of een afspraak. Het Inkx team staat voor u klaar en stelt zich hieronder graag aan u voor.

Ingeborg

Oprichter en eigenaar

Naast alle werkzaamheden die komen bij het runnen van een eigen salon, is Ingeborg bijna dagelijks actief op de werkvloer als haardeskundige. Alle technieken hebben haar aandacht, maar haar passie is het creëren van Haarwerken. “Het maken van een mooi haarstuk voor (vaak zieke) mensen, geeft mij het gevoel iemand écht te kunnen helpen en dat vind ik geweldig.”

INX_1958_DEF-min

Romy

Kapster

Als één van onze haarexperts is Romy naast kleur- en knipbehandelingen ook specialist in het knopen, vermaken en repareren van haarwerken. Zij ook een ster in het inzetten van hairweaves. "Doordat we met onze (specialistische) haarbehandelingen en natuurlijke producten mensen echt mooier kunnen laten voelen is het werk zo ontzettend leuk. Dat het bij ons in de salon het altijd zo lekker druk en gezellig is maakt het nog leuker!"

Romy-min

Anne

Medisch schoonheidsspecialiste

Als dochter van Ingeborg is Anne praktisch opgegroeid in de salon. Na haar opleiding tot medisch schoonheidsspecialist heeft zij zich verder ontwikkeld in alle technieken en mag zij zich o.a. Master noemen in Permanente make-up, Scalp pigmentatie en Stem cell treatments. “Als klein meisje veegde ik al haren in de salon. Ik vond het prachtig. Nu werk ik met de nieuwste technieken en het mooiste daaraan is dat er voor elk huidprobleem een oplossing is!”

Anne-min

Jolanda

Kapster

Het kappersvak staat nooit stil en Jolanda is een zeer ervaren kapster die zich blijft ontwikkelen door trainingen en cursussen. Ook op interieur-gebied weet zij precies wat er speelt. Onze mooi ingerichte salon hebben wij mede aan haar te danken! “Is er een nieuwe techniek of product, dan wil ik daar alles van weten. Bij Inkx kan ik volop trainingen volgen. Dat vind ik belangrijk én leuk. Ook leuk is dat ik als interieur-liefhebber de salon steeds opnieuw kan stylen.”

Jolanda-min

Antonia

Topstylist

Toen Antonia enkele jaren terug het Inkx team kwam versterken, bracht zij ruim 25 jaar werkervaring en opleiding mee. Naast haar expertise als kapper en topstylist, is zij een echte vraagbaak voor advies bij haar en (hoofd)huidproblemen. “We hebben niet alleen een heel professioneel, maar ook een leuk team. We werken met veel plezier en ook dat geven we door aan de klant. Bovendien ben ik erg van de natuurlijke producten, dus ook op dat punt ben ik helemaal op mijn plek.”

Antonia-min

Jade

Jade is een aanstormend talent van INKX. Bij ons leert zij al anderhalf jaar lang de kneepjes van het vak en heeft zich sindsdien ontzettend ontwikkeld. ''Het kappersvak maakt mij enorm blij. In de tijd dat ik bij INKX stage loop heb ik al ontzettend veel geleerd. Ik word zelfs al steeds meer betrokken bij het werken met haarwerken en het zetten van INKX hairweaves. Doordat ik zoveel de ruimte krijg om te leren blijf ik steeds doorgroeien naar een hoger niveau, dat maakt het vak voor mij nog leuker.''

Jade-min

Sanne

Stagiair schoonheidsspecialiste

Hoi mijn naam is Sanne, Ik ben sinds kort werkzaam bij INKX Haar & Huid. Hiervoor heb ik de studie allround kapper afgerond. Dit jaar ben ik gestart met de studie Allround schoonheidsspecialiste in Zaandam. Op het moment doe ik vooral IPL behandelingen. Zelf ben ik erg leergierig en daarom zit ik hier op de juiste plek, ik leer elke dag iets nieuws!

Sanne-min

Jari

Allround medewerker

Als master student Business Administration en zoon van Ingeborg, houdt Jari zich bezig met het online doorontwikkelen van het haar- en huidverzorgingsmerk van Inkx: Ornatiq. Daarnaast richt hij zich op het optimaliseren van de bedrijfsvoering en de automatisering van Inkx.

Jari-min