Welkom in ons Haarinstituut

In ons haarinstituut wordt u gastvrij ontvangen en kunt u terecht voor wassen, knippen en stylen. Maar ook voor föhnen, kleuren, meer volume, haarverlenging, een bruidskapsel, of ons ruime aanbod in specialistische treatments. Voor welke behandeling u ook kiest, ons professionele team staat voor u klaar en adviseert u graag!

Inkx kiest voor natuurlijk

Onze filosofie is dat mooi, gezond en natuurlijk vallend haar begint bij een verzorging met natuurlijke producten. Daarom gebruiken en verkopen wij alleen producten die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. Kwalitatief hoog- waardig, vrij van schadelijke stoffen en dierproefvrij.

Haartrend

Volume, volume, volume

Volume is trendy. Natuurlijke, soepele krullen of slagen geven zowel lang als kort haar meteen volume. Een nieuwe techniek om blijvend volume in uw haar te krijgen is Omvorming; een behandeling met shapers die zorgt voor de gewenste krul; van grove slag tot beachwave. Voor nóg meer volume – of extra lengte – kunt u kiezen voor een aanvulling met Hair weaving.

Precies weten wat uw haar en hoofdhuid nodig heeft? Een Scope-analyse, waarbij een digitale microscoop uw haar tot wel 200 maal vergroot, vertelt direct wat de conditie van uw haar en hoofdhuid is. Zo kunnen wij de behandeling en verzorging nog beter op uw haar afstemmen. Een Scope-analyse duurt ca. 30 minuten en deze bieden wij gratis aan.

Inkx steunt

Stichting haarwensen

Gaat u van lang naar kort haar? Dan helpt u ons bij het steunen van Stichting Haarwensen. Deze zorgt er- voor dat kinderen die door ziekte kaal zijn geworden, een prachtig haarwerk krijgen. Haarwerken zijn uiterst kostbaar en deze kosten worden vaak niet vergoed. Daarom geven wij bruikbaar haar (van minimaal
25 cm lang) graag aan de door Yvonne de Boer van het AMC opgerichte Stichting Haarwensen.