haaruitval mannen

Haaruitval bij mannen

Wist u dat ruim 70% van alle mannen vroeg of laat te maken krijgt met (gedeeltelijke) kaalheid? Hoe jong of oud u ook bent, haaruitval is nooit leuk. 

Is uw haar uitgevallen dan hoeft dit niet te betekenen dat uw haar niet meer kan groeien. Zolang er nog werkende haarzakjes aanwezig zijn in uw hoofdhuid kunnen deze weer “geactiveerd” worden.

Wij gebruiken de “Stem cell hair treatment” techniek om zo uw oude haren weer opnieuw te laten groeien en uw haren voller en gezonder te maken.  

 

Heeft u last van haaruitval en wilt u een oplossing voor uw haarprobleem? Kies voor onze Stem cell hair treatment behandeling.

Stem cell hair treatment

haargroei behandeling

Onze nieuwe behandelmethode voor mannen (en vrouwen!) is de stem cell hair treatment behandeling. De oplossing voor uw haarproblemen is voorbij. Met de behandeling injecteren wij exclusief plantaardig elixer (serum) vol essentiële vitaminen, dat het haarzakje stimuleert om (weer) haarfollikels aan te maken. 

Ook al heeft u een jaar geleden al gedeeltelijk haar verloren, dan betekent het niet dat uw haar niet meer zal teruggroeien. Onze haargroei behandelmethode werkt zolang uw haarzakjes niet langer dan 4 jaar inactief zijn geweest.

haargroei mannen

Voordelen van onze

unieke behandeling bij haaruitval

Het voordeel van onze unieke stem cell hair treatment behandeling ten opzichte van bijvoorbeeld andere haar serums of shampoos is dat wij heel nauwkeurig alle essentiële stoffen in uw haarzakjes injecteren. Zo kan uw kale plek, terugwijkende haarrand, inhammen of bijvoorbeeld uw dunner wordend haar weer hersteld worden! Haaruitval wordt gestopt en zo ook uw (beginnende) kaalheid.

Wat zijn de kosten voor een

stem cell hair treatment behandeling?

De Stem cell hair treatment behandeling is de oplossing om uw haaruitval en kale plekken weer opnieuw te laten groeien. Deze specialistische en verfijnde techniek vraagt om naukeurigheid en tijd.  

Wij maken het voor u zo comfortabel mogelijk in onze prettige behandelruimte. Hier kunt u in alle privacy liggen en ontspannen. Afhankelijk van het aantal zones dat behandelt wordt, zal de Stem cell hair treatment één of meerdere behandelingen zijn.