haaruitval-vrouwen

Haaruitval bij vrouwen

Haarproblemen zoals haaruitval en (plaatselijke) kaalheid zijn niet alleen een probleem dat voorkomt bij mannen. Ook vrouwen kunnen last hebben van haaruitval. Vaak is een oorzaak van haarproblemen gelinkt aan factoren als stress, hormonen of het is erfelijk bepaald. Ook kan het gebruik van bepaalde medicijnen er soms voor zorgen dat er meer haaruitval optreed.

Geen enkele vrouw vindt het prettig om dunner haar te krijgen als gevolg van haaruitval. Een mooie dikke bos met haar betekent veel voor een vrouw en het kan haar ook zekerder maken. 

Is uw haar uitgevallen dan betekent dit niet direct dat uw haar niet meer kan groeien. Sterker nog: zolang er nog werkende haarzakjes aanwezig zijn in uw hoofdhuid, dan kunnen wij er weer voor zorgen dat deze zakjes gaan groeien.

 

Heeft u als vrouw last van haarproblemen zoals (plaatselijke) haaruitval en wilt u een oplossing voor uw haarprobleem? Wij laten uw haar weer teruggroeien.

Stem cell hair treatment

haargroei behandeling

Onze nieuwe behandelmethode voor vrouwen (en mannen!) is de stem cell hair treatment behandeling. Deze speciale behandeling voeren wij uit wanneer u uw haar weer terug wilt laten groeien. Dit kan alleen wanneer uw haarzakjes niet langer dan 4 jaar inactief zijn geweest. 

De Stem cell hair treatment behandeling bestaat uit een plantaardige elixer (een speciaal soort serum) dat vol zit met essentiële vitaminen.  Deze elixer wordt heel precies en nauwkeurig in uw haarzakjes geinjecteerd, met als gevolg dat uw haarzakjes weer haartjes beginnen te produceren. Deze haren komen vaak dikker, voller en gezonder terug dan voorheen. 

Waarom is stemm cel hair treatment effectiever

dan een shampoo of serum?

Wanneer u op het internet zoekt naar haaruitval bij vrouwen of mannen dan bent u vast en zeker wel verschillende sooten shampoos tegengekomen die ervoor kunnen zorgen dat uw haar weer teruggroeit. Helaas is dit niet mogelijk. Shampoos kunnen uiteraard wel zorgen dat uw haar gezonder en voller wordt, echter dringen deze voedingsstoffen niet door tot in uw haarzakjes. Onze Stem cell hair treatment behandeling doet dat namelijk wel. Het is dus echt een injectie vol met essentiële voedingsstoffen die in uw haarzakjes wordt geinjecteerd. Zo kan uw kale plek of uw dunner wordende haar weer hersteld worden. Haaruitval wordt gestopt en dus ook uw (beginnende) kaalheid!

Wat zijn de kosten voor een

stem cell hair treatment behandeling?

Overweegt u als vrouw om af te rekenen met uw haaruitval of andere haarproblemen? Dan is de Stem cell hair treatment behandeling de oplossing om uw haaruitval en kale plekken weer opnieuw te laten groeien. Nog gezonder en sterker dan voorheen. Onze specialistische en verfijnde techniek vraagt om nauwkeurigheid en tijd. Daarom maken wij het voor u als klant zo comfortabel mogelijk in onze prettige behandelruimte. U ligt hier volledig relaxt, ontspannen en in alle privacy. 

Afhankelijk van het aantal zones dat behandelt wordt, zal onze Stem cell hair treament bestaan uit één of meerdere behandelingen. Klik op de link om onze tarieven te bekijken.